Alla inlägg den 25 februari 2013

Av Eklöf - 25 februari 2013 11:16

Meddelas just att Corpsen har satt upp trossen dagen till ära serveras Rumänsk hästkorv kryddad på Findus vis. Överstelöjtnant Nappe Johansson har enligt egen utsago avsmakat korven Brunte som den döpts till av den fyndige 3,5%s mannen Hägglund som lovordar de flinka lottorna som tack vare vårdnandsbidraget och Rut kan ställa upp utan krav på annan gåva från staten. Smakar som en lågmomserad restaurangdelikatess säger Överstelöjtnanten. Fler sådana initiativ efterfrågas. Exvis Röt-avdrag för färdiglagad mat så att även vi som ej åtnjuter jobbskatteavdrag kan njuta av delikatesserna från Findus.

Av Eklöf - 25 februari 2013 10:23

Josefsson har lovat stå för kvällsunderhållningen om han slipper att ta ansvar ev missförhållanden. Vidare meddelar Överstelöjtnad Nappe Johansson från fältjägarcorpsen i Grönköping att det förflyttats till trakterna av M-ö. Mannarna har lovat att de håller stånd hela dagen ev även under kvällen och natten. Morgonståndet får dock någon annan stå för då Corpsen efter en intensiv nattmangling behöver nödvändig rast vila, och tvagning i tunna meddelar översten. Kapten Björklund har lovat att ställa upp trots att han hemförlovats från Corpsen för att underhålla Sveriges riksdag och lärarkollektiv.

Av Eklöf - 25 februari 2013 09:43

Hur mycket skall kronan tillåtas stärkas. Dagens nivåer är fullständigt destruktiva för svensk ekonomi, för dyr export och för billig import kommer att leda till ökade utflyttningar av svensk industri och överkonsumtion av importerade varor på bekostnad av svensk produktion. Mera hästkött i lasagnen för att tala klartext. Allt tillsammans betyder att arbetslösheten kommer att stiga mot 10% inom ett par år. Deflation blir sedan nästa effekten vilket är ett dödligt gift för en ekonomi. Tror inte Stefan L egentligen är så intresserad att ta över en sådan utveckling. Allt som en följd av en halstarrig riksbankschef med några helt världsfrånvända ledamöter i ledningen. Sänkt ränta måste till och det omgående lyssna på Svensson och Ekholm. Ev bostadsbubblor måste finansiella marknaderna och finanspolitiken ta hand om. Men det är impopulära åtgärder så i stället blir det väl något ytterligare genialt avdrag för väljarkompisarna till alliansregeringen. Jag säger bara "Maradröm".

Av Eklöf - 25 februari 2013 08:56

Man kan undra vilka innovativa skattesnattar ideer som idag kommer att kläckas på hönsfarmen i Maramö. Blir det månne sänkt hästhandlarmoms eller kommer man att sträcka sig så långt att vi får ättestupeavdrag i vårdvalet. Det ryktas också om att Fru Lööf bokat Europe som kvällsunderhållning. The final countdown.

Presentation

Omröstning

Ska vi avskaffa lagstadgad skolplikt
 ja
 nej
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards